Ok. 930 zł + 1/2 VAT.
KIA E-SOUL RM 20
Re: KIA E-SOUL RM 20
Hej,
Szukam opinii posiadaczy nt tego auta, wiem ze to blizniak e-Niro ale jednak troche inne auto. Interesuje mnie glownie jak sprawuje sie zawieszenie na nierownosciach i kwestia wyciszenia z racji pudelkowego nadwozia.
Niestety nie udalo mi sie w moim miescie dorwac demowki a teraz z zapowiedzia programu doplat zaczeli januszerke i na demowki e-Soula nie daja bo do 50km auto jest uznane jako nowe i sie lapie pod doplaty.
Interesuje mnie wersja 64kw chociaz rozwazam tez slabszy wariant bo to auto ma byc do jazdy wokol komina zamiast drugiego spaliniaka a na trasy jest inne auto
Szukam opinii posiadaczy nt tego auta, wiem ze to blizniak e-Niro ale jednak troche inne auto. Interesuje mnie glownie jak sprawuje sie zawieszenie na nierownosciach i kwestia wyciszenia z racji pudelkowego nadwozia.
Niestety nie udalo mi sie w moim miescie dorwac demowki a teraz z zapowiedzia programu doplat zaczeli januszerke i na demowki e-Soula nie daja bo do 50km auto jest uznane jako nowe i sie lapie pod doplaty.
Interesuje mnie wersja 64kw chociaz rozwazam tez slabszy wariant bo to auto ma byc do jazdy wokol komina zamiast drugiego spaliniaka a na trasy jest inne auto

Zawieszenie Twarde, ale takie mięsiste, nie wybija zębów. Super się prowadzi, plastiki rewelacyjnie spasowane nic nie puka nic nie stuka. Nie ma się do czego przyczepić. Mam 64kwh i na trasie jadąc do 120km/h można zrobić kolo 340-360 km. W mieście średnie spalanie 17-18kwh ( mam bardzo ciężką nogę). A jeśli chodzi o soul wiem że w Bialymstoku mają demowke z 2020 r 64 kwh, jak się potargujesz to dużo taniej Ci wyjdzie niż z dopłatami i promocjami. Ja w tym roku kupiłem z przebiegiem 4 tys prawie roczną z salonu za 137 tyś wersja "L" + gadżety. Jak bym bral nową to bym zapłacił 186 tys zł ( wtedy nie było dotacji zadnych)hefajstos pisze: ↑26 lip 2021, 18:22 Hej,
Interesuje mnie wersja 64kw chociaz rozwazam tez slabszy wariant bo to auto ma byc do jazdy wokol komina zamiast drugiego spaliniaka a na trasy jest inne auto![]()
Pojawiła się nowa wersja oprogramowania 210603 oraz najnowsza 210817.
Zmiany:
1. Poprawiono harmonogram ładowania.
2. Poprawiono historię zużycia.
Link https://drive.google.com/file/d/1XsSCoL ... f152mMPAQM
Zmiany:
Siema. Jak zaktualizowałeś oprogramowanie i jak wejdziesz w historię zużycia pradu nie mąż irracjonalnego zużycia? U mnie pokazuje zużycie każdego dnia na poziomie 6-3 kwh/h na 100 km. Główny licznik przy zegarach pokazuje dobrze tak jak jest.Sierek pisze: ↑03 paź 2021, 22:36 Pojawiła się nowa wersja oprogramowania 210603 oraz najnowsza 210817.
Zmiany: