Od jakiegoś czasu po podłączeniu telefonu i prawdopodobnie odpaleniu Android Auto włącza się mi Podcast !
Nie mogę tego wyłączyć. Zawsze tan sam podcast Onetu... Już mi bokiem wychodzi.
Jak można na stałe wyłączyć podcasty. A przy okazji dopytam czy można ściągnąć inne podcasty bo w bazie Kii albo Google jest ich mało i mało ciekawych.
Wyłączenie podcastu po połączeniu ANDROID AUTO
-
- model samochodu: Kia Sportage BL + AEB 150KM 7DCT MHEV
Re: Wyłączenie podcastu po połączeniu ANDROID AUTO
w ustawieniach telefonu wyszukaj "Muzyka" i zobacz jaką masz ustawioną domyślną aplikację do odtwarzania. Jeżeli masz YT Music a nie masz go zainstalowanego to będzie uruchamiać inną powiązaną aplikację np. Spotify.
Jeżeli chcesz to wyłączyć to w telefonie w ustawieniach Android Auto możesz odznaczyć "Automatycznie odtwarzaj muzykę". Wtedy po podłączeniu AA nie będzie startowała domyślna apka przypisana do muzyki.
Jeżeli chcesz to wyłączyć to w telefonie w ustawieniach Android Auto możesz odznaczyć "Automatycznie odtwarzaj muzykę". Wtedy po podłączeniu AA nie będzie startowała domyślna apka przypisana do muzyki.
auto android
Nie wiem i proszę o pomoc. jak wyłączam auto android to na jednej części ekranu pokazuje mi się mapa nawigacji jaką sobie zaplanowałem ale na drugiej części ekranu pokazuje mi się Spotify/ i to mnie wkurza/ ale gra radio - i całe szczęście. I tu mam pytanie jak zrobić żeby nie było tego Spotify a zostało radio z logiem stacji. Klikam zmieniam i nic
- dzyszla
- model samochodu: Ceed III (prod. 2023) 1.5 T-GDI (160KM) M + SMT / 7DCT
Wcześniej:
Ceed III (prod. 2019) 1.4 T-GDI (140KM) M / MT - Lokalizacja: Gliwice
- Kontakt:
Re: Wyłączenie podcastu po połączeniu ANDROID AUTO
To jest 10" czy 8"? Ten podział to jest z AA czy z samochodu, bo tak opisujesz, jakby to AA było na całym ekranie i jego podział to był...
Dżyszla