Hej. Ja z własnego doświadczenia mogę polecić VALVOLINE. Tylko w srebrnych bańkach. Parametry masz w książce więc kup o takich jakie podają. Moje auta najmniej piły właśnie valvoline. Aktualnie moje 2.0 t-gdi lat na valvoline i a4 b6 1,8t też. Z tym że do obydwu idzie co 50 tysi ceramizer. Nie wiem może to efekt placebo ale ja widzę różnice a jak jest na prawdę wie tylko jedna osoba

Kiedyś kumpel zadał mi ciekawe pytanie, mianowicie dlaczego olej z np. Kauflandu jest lepszy niż ze sklepu ? Nie wiem marketowy to na pewno syf mówię. Hmmm no może i tak. Aleee czy komuś z pracowników przyszłoby do głowy podmienić bańkę z naszego Lotosu albo Innej dostępnej marki. Albo Której firmy co wrzuciła na markety olej za grube pieniądze naleje syf żeby później przywołany Kauflan wytoczył działa za badziewny olej. Nie mówię , ze tak jest ale daje do myślenia. To samo tyczy się popularnych stacji benzynowych. Z tym, że tam tylko za punkty albo na promocji wyłącznie. Takie to tylko moje przemyślenia i zaznaczam moje zdanie. pozdr.