Kabel do tylnej kamery wideorejestratora

forum użytkowników modelu Ceed
MarRa
model samochodu: Kia Ceed III SW 1.5 T-GDI BL, Kia Stonic 1.0 T-GDI 100 KM M+Smart

Re: Kabel do tylnej kamery wideorejestratora

Post autor: MarRa »

To według Ciebie.
Mnie irytuje brzęczenie obudowy na nierównościach, które zakłóca te lepsze możliwości zapisu przy wyższych parametrach sprzętu.
Tryb parkingowy jest też w A500 I A800 z tego co pamiętam, a różnicy w możliwości dopasowania do szyby też nie widzę zbyt wielkiej.
Lunar GT
model samochodu: Kia Sportage V GT 4WD HEV + wszystko (tylko dziury w dachu nie chciałem)

Post autor: Lunar GT »

MarRa pisze: 16 mar 2023, 14:38 Mnie irytuje brzęczenie obudowy na nierównościach, które zakłóca te lepsze możliwości zapisu przy wyższych parametrach sprzętu.
Nie wiem o czym piszesz, użytkuję kamerki tych dwóch firm od lat i nigdy żadnego brzęczenia nie uświadczyłem.
Jak masz problem to użyj tego https://allegro.pl/oferta/pianka-stabil ... 9786985437
MarRa
model samochodu: Kia Ceed III SW 1.5 T-GDI BL, Kia Stonic 1.0 T-GDI 100 KM M+Smart

Post autor: MarRa »

No to może ja mam pecha i trafiło mi się felerne Viofo.
Dzięki za podpowiedź.
👍
gzyms
model samochodu: Kia Cee'd, SW (SportWagen, kombi) M SmartPlus, 1.6 GDI, 99 kW

Post autor: gzyms »

Ja w 2ce sw pociągnąłem przewód dołem. Kamera viofo a129 duo. A tu taki mały tutek https://drive.google.com/file/d/1CzMuqC ... 0MRRA/view
Kia Ciyapostrofd
kerim

Post autor: kerim »

Wow! Bardzo pomocna instrukcja.
Właśnie o coś takiego mi chodziło.
Wielkie dzięki 🙏
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kia Ceed”