Ja nie mogłem uwierzyć w tą ich ofertę i na następny dzień zadzwoniłem ponownie i inna osoba przedstawiła mi taką samą.
Wybrałem Carserwis na Połczyńskiej. Trochę się tam pozmieniało. Byłem miło zaskoczony samą obsługa jak i ceną.
ASO Warszawa - jakie polecacie?
- MJRegul
- model samochodu: MY2022 CEED BL 1.5T-GDI 7DCT
Re: ASO Warszawa - jakie polecacie?
Dziś oddałem moją 2 letnią Ceedkę do ASO w Warszawie, Carservis na Połczyńskiej. Lewe lusterko rozkładało się tylko do połowy.
W środę przyjęcie zgłoszenia, potwierdzenie usterki, zamówienie części, dziś serwis. Auto oddane o 15, telefon, że gotowe o 17:20.
Jakie było moje zdziwienie, że nie dość, że naprawili i działa
to jeszcze wytarty kurz na desce (a było go multum), odkurzona podłoga pod dywanikami (a było co odkurzać) a same dywaniki też odkurzone, wyprane i wysuszone (znowu są puchate na ile można ORI dywaniki za puchate uznać). Później podjechałem na myjnię by auto umyć (odbierałem koło 19 w ciemnościach), patrzę a auto lśni...nawet felgi umyte, co lepsze, wszystko wysuszone. Tak więc...jak na pierwszą wizytę w ASO w sprawie gwarancyjnej to plus jak cholera.
Wcześniej przy pierwszym serwisie małym po roku to pytali czy myć i nie chciałem a dziś taki bonus przy naprawie gwarancyjnej.
10 stycznia jadę do nich na serwis numer 2 (duży) po 2 latach - wstępnie 1680zł minus filtr kabinowy i jego wymiana jeśli nie chcę a mam zamiar też wycyganić brak wymiany filtra powietrza w silniku bo sam wymieniam co pół roku na Filtrona bo jeżdżę często w kurzu i syfie. Więc zakładam, że około 1500zł będzie.
W środę przyjęcie zgłoszenia, potwierdzenie usterki, zamówienie części, dziś serwis. Auto oddane o 15, telefon, że gotowe o 17:20.
Jakie było moje zdziwienie, że nie dość, że naprawili i działa
Wcześniej przy pierwszym serwisie małym po roku to pytali czy myć i nie chciałem a dziś taki bonus przy naprawie gwarancyjnej.
10 stycznia jadę do nich na serwis numer 2 (duży) po 2 latach - wstępnie 1680zł minus filtr kabinowy i jego wymiana jeśli nie chcę a mam zamiar też wycyganić brak wymiany filtra powietrza w silniku bo sam wymieniam co pół roku na Filtrona bo jeżdżę często w kurzu i syfie. Więc zakładam, że około 1500zł będzie.
Carserwis jestem zadowolony. Ceny dosyć wysokie. Sama wymiana oleju to 750zl ale obsługa bardzo fajna, w salonie proces sprzedaży również mogę pochwalić. Mają jeszcze pakiet przeglądów za 4k, który teoretycznie pozwoli zaoszczędzić zwłaszcza jeżeli by podnieśli w międzyczasie ceny. Ale jak będzie? Montaż haka drogi 3700. Sporo.
A miał już ktoś może okazję testować nowe ASO Kia PGD Konstancin?
2 min od Powsina, więc można podciągnąć pod Warszawę
2 min od Powsina, więc można podciągnąć pod Warszawę
-
weasel
- model samochodu: 2024 Xceed 1.5T-GDI 160
Jak masz cokolwiek gwarancyjnego ponad standardowy przegląd to sobie odpuść.kruk1916 pisze: 03 lip 2025, 14:02 A miał już ktoś może okazję testować nowe ASO Kia PGD Konstancin?
2 min od Powsina, więc można podciągnąć pod Warszawę![]()
Pracownik przy biurku bardzo w porządku ale przyszedł mechanik co wyglądał jakby niedawno z dresu w 3 paski przesiadł się w strój roboczy i "Panie co szarpie jak mi tu mój profesjonalny tablecik samsunga pokazuje że jest dobrze. Pewnie masz pan opony krzywe. Do widzenia".
Pan Radosław (przy biurku) sprawia wrażenie że na prawde chce pomóc z usterką ale blokują go durne procedury i gamonie na warsztacie, co bez tabletu nie wiedzą co mają robić.