Cześć,
mam pytanie do użytkowników Kia Sportage IV z rocznika 2021. Czy ktoś z Was montował listwę LED w klapie bagażnika, która pełni funkcję światła pozycyjnego i jednocześnie światła stop? Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem, ale nie wiem, czy dostępne na rynku listwy są kompatybilne z instalacją w tym modelu.
Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś mógł podzielić się doświadczeniem lub podesłać link do sprawdzonego produktu, który działa bez błędów i pasuje do Sportage 2021.
Z góry dziękuję za pomoc!
Sportage IV – montaż listwy LED z funkcją stopu i pozycyjnych
-
- model samochodu: Kia Sportage V GT 4WD HEV MY22 + wszystko (tylko dziury w dachu nie chciałem)
Re: Sportage IV – montaż listwy LED z funkcją stopu i pozycyjnych
https://pl.aliexpress.com/item/1005008550901990.html
Mam. Dotarła w całości, zamontowałem, jestem zadowolony.
Mam. Dotarła w całości, zamontowałem, jestem zadowolony.
To niestety do 4-ki. Tak myślę czy w 5 dało by radę ją założyć.
Przyjrzałem się listwie i teoretycznie dało by się wsadzić linijkę diodową do środka. Nie wiem tylko czy nie będzie problematyczny kolor bo tak na oko wydaje mi się że jest bardziej brązowy niż czerwony. Pociąga to za sobą kilka problemów bo ciężko będzie zgrać kolor oraz jasność.
Ciekawe czy ktoś robił podświetlenie w 5-ce
Przyjrzałem się listwie i teoretycznie dało by się wsadzić linijkę diodową do środka. Nie wiem tylko czy nie będzie problematyczny kolor bo tak na oko wydaje mi się że jest bardziej brązowy niż czerwony. Pociąga to za sobą kilka problemów bo ciężko będzie zgrać kolor oraz jasność.
Ciekawe czy ktoś robił podświetlenie w 5-ce
Wczoraj odebrałem listwę – kolor różni się od tylnych lamp, brak uszczelki.
Jaki koszt montażu u elektryka ?
Czy to światło ma homologację?
Powiedzieć o tym forum, że jest beznadziejne to właściwie jakby je pochwalić - to forum to pukanie w dno od spodu.