ASO Warszawa - jakie polecacie?

Lista warsztatów w województwie Mazowieckim
LooKatME
model samochodu: Sportage NQ5 HEV

Re: ASO Warszawa - jakie polecacie?

Post autor: LooKatME »

Ja nie mogłem uwierzyć w tą ich ofertę i na następny dzień zadzwoniłem ponownie i inna osoba przedstawiła mi taką samą.

Wybrałem Carserwis na Połczyńskiej. Trochę się tam pozmieniało. Byłem miło zaskoczony samą obsługa jak i ceną.
Awatar użytkownika
MJRegul
model samochodu: MY2022 CEED BL 1.5T-GDI 7DCT

Post autor: MJRegul »

Dziś oddałem moją 2 letnią Ceedkę do ASO w Warszawie, Carservis na Połczyńskiej. Lewe lusterko rozkładało się tylko do połowy.
W środę przyjęcie zgłoszenia, potwierdzenie usterki, zamówienie części, dziś serwis. Auto oddane o 15, telefon, że gotowe o 17:20.
Jakie było moje zdziwienie, że nie dość, że naprawili i działa ;) to jeszcze wytarty kurz na desce (a było go multum), odkurzona podłoga pod dywanikami (a było co odkurzać) a same dywaniki też odkurzone, wyprane i wysuszone (znowu są puchate na ile można ORI dywaniki za puchate uznać). Później podjechałem na myjnię by auto umyć (odbierałem koło 19 w ciemnościach), patrzę a auto lśni...nawet felgi umyte, co lepsze, wszystko wysuszone. Tak więc...jak na pierwszą wizytę w ASO w sprawie gwarancyjnej to plus jak cholera.
Wcześniej przy pierwszym serwisie małym po roku to pytali czy myć i nie chciałem a dziś taki bonus przy naprawie gwarancyjnej.

10 stycznia jadę do nich na serwis numer 2 (duży) po 2 latach - wstępnie 1680zł minus filtr kabinowy i jego wymiana jeśli nie chcę a mam zamiar też wycyganić brak wymiany filtra powietrza w silniku bo sam wymieniam co pół roku na Filtrona bo jeżdżę często w kurzu i syfie. Więc zakładam, że około 1500zł będzie.
cormanus
model samochodu: Ceed 3

Post autor: cormanus »

Carserwis jestem zadowolony. Ceny dosyć wysokie. Sama wymiana oleju to 750zl ale obsługa bardzo fajna, w salonie proces sprzedaży również mogę pochwalić. Mają jeszcze pakiet przeglądów za 4k, który teoretycznie pozwoli zaoszczędzić zwłaszcza jeżeli by podnieśli w międzyczasie ceny. Ale jak będzie? Montaż haka drogi 3700. Sporo.
kruk1916
model samochodu: XCeed 1.5 140km 7DCT

Post autor: kruk1916 »

A miał już ktoś może okazję testować nowe ASO Kia PGD Konstancin?
2 min od Powsina, więc można podciągnąć pod Warszawę ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mazowieckie”