Popatrzyłem, trochę pocmokałem, trochę się pośmiałem, bo tak mi to wygląda na współczesną Kia SPORTAGE w wersji naleśnikowej i bez kontroli wydłużonej
Czy Kia w końcu będzie mieć nowe generacje modeli?
Re: Czy Kia w końcu będzie mieć nowe generacje modeli?
Tył mi się nie podoba a w USA nie ma wersji wagon także zobaczymy co w temacie. Swojego Ceeda chciałem zmienić po 5 latach jak skończą się wykupione przeglądy. Jeszcze dwa lata zostały ale chyba nie będzie przejścia na nowego Ceeda patrząc po tych zakusach firmy.
Póki co póki nowe modele, to za lipiec KIA ma największy spadek sprzedaż w porównaniu do lipca zeszłego roku - 11,5 % za to najwyższy wzrost sprzedaży do lipca zeszłego roku zanotował Mercedes + 42 % Chyba idzie dobry czas na zakup po duże tańszości samochodów KIA. Jakoś muszą się dźwignąć .... prawie 12 procentowy spadek to nie żart
Kia postawiła na chorą ścieżkę elektryfikacji. Ale próbuje coś zrobić, stąd przyspieszony face lifting Sportage. Najbardziej, w mojej ocenie, błędną decyzją Kii jest brak nowego Stonica, gdzie cały rynek zasypywany jest przez crossovery klasy B. Agresywnie wchodzący producenci chińscy powinni wymusić szybkie odnowienie gamy modelowej.
To idzie długi czas kupowania tanio dotychczasowego Ceeda