Witajcie,
Czy ktoś orientuje się, jak wygląda sprawa z aktualizacjami oprogramowania dla Kia Connect? W nowej aktualizacji z 08.08.2024 na stronie update.kia, w kolumnie SW Version, nie widzę mojej wersji na liście kwalifikujących się pojazdów. Czy powinienem czekać na pojawienie się dokładnie mojej wersji, czy też mogę zaktualizować system tym, co jest dostępne?
Obecnie mam wersję ...L.001.001.231102.CUV.
Pozdrawiam
Aktualizacja kia Connect dla rocznika 2023 a modelu 2024
-
- model samochodu: Kia Sportage V GT 4WD HEV + wszystko (tylko dziury w dachu nie chciałem)
Re: Aktualizacja kia Connect dla rocznika 2023 a modelu 2024
KIA Connect to apka służąca do łączności z samochodem a Ty chcesz zaktualizować system infotainment w samochodzie, to tak dla ścisłości.
Wpisz obecną wersję oprogramowania w okienko i się dowiesz.
Lunar dziękuję za wyjaśnienie co do nazwy mój błąd.
Proszę jeszcze o info gdzie wpisuję ten kod update.kia czy najpierw musze ściągnąć program Navigation Updater i tam gdzieś wpisuję?
Pozdrawiam
Proszę jeszcze o info gdzie wpisuję ten kod update.kia czy najpierw musze ściągnąć program Navigation Updater i tam gdzieś wpisuję?
Pozdrawiam
-
- model samochodu: Kia Sportage V GT 4WD HEV + wszystko (tylko dziury w dachu nie chciałem)
Tak, jak coś chcesz zrobić to zawsze poznaj sposób jak się to robi
https://www.youtube.com/watch?v=MIs4B5o ... tpYQ%3D%3D
tu masz cały temat o aktualizacji
viewtopic.php?t=9060&start=160
to dla następnych pytań
search.php
Dziękuję.
Pobrałem program i jak wpisuję wersję mojego oprogramowania to takiej nie widzi i nie ma też MY24.
A tak przy okazji czy jakbym pobrał na pena błędnie starszą wersję i podłączę do samochodu to czy wgra mi starszą wersję czy mnie nie puści?
Pozdrawiam
Pobrałem program i jak wpisuję wersję mojego oprogramowania to takiej nie widzi i nie ma też MY24.
A tak przy okazji czy jakbym pobrał na pena błędnie starszą wersję i podłączę do samochodu to czy wgra mi starszą wersję czy mnie nie puści?
Pozdrawiam
- dzyszla
- model samochodu: Ceed III (prod. 2023) 1.5 T-GDI (160KM) M + SMT / 7DCT
Wcześniej:
Ceed III (prod. 2019) 1.4 T-GDI (140KM) M / MT - Lokalizacja: Gliwice
- Kontakt:
Nie puści starszej. Natomiast wejdź na stronę USA update - tam można pobrać. Aczkolwiek mi nie chciała zadziałać w ogóle - jakby wersji nie rozpoznawał.
Dżyszla