Kia Sportage 5: model 2025 zakup
Re: Kia Sportage 5: model 2025 zakup
Ja kupiłem Kia Sportage 1.6 T-GDI MHEV Business Line 2WD DCT 2024. Jestem bardzo zadowolony z zakupu i drugi raz bym kupił.
-
- model samochodu: samochód
Kurła następną bzdurę przeklepuje jeden z drugim z klawiatury na klawiaturę od któregoś któremu sie coś wydaje, albo słyszał, a gówno wie.slider2002 pisze: 26 cze 2024, 22:58 98 ma mniej kalorii niż 95. Dlatego spalanie raczej wzrośnie. Poczytaj, doucz się.
o jakiej 95 mowsz o tej E10 to tak ma bardzo duzo kalorji jak burger z lisci sałaty
Na 98 masz raczej mniejsze spalanie a nie wieksze tam masz dodatki i masz prawdziwą benzyne a nie jakies substytuty ECO .....kóre wchłaniają wode jak gąbka. cheers moze ty sie doucz.
Na 98 masz raczej mniejsze spalanie a nie wieksze tam masz dodatki i masz prawdziwą benzyne a nie jakies substytuty ECO .....kóre wchłaniają wode jak gąbka. cheers moze ty sie doucz.
jezdiłem przed Hybrydami i powiem ze przy wyprzedzaniu mam jakis duzy LAG jakies 3 sekundy mi brakuje do Toyoty gdzie tez jest Hybrid .
"gaz do dechy chce wyprzedzić i czekam.. potem zmiana na niszy bieg ..i wyprzedzanie" w Toyocie jest to teraz a nie za 3 sekuny.
inaczej jestem zadowolony ok
na starcie tez cos dziwnego sie dzieje bo niby ma izolacje silnik ale z 1dynki na 2 bieg hałasuje jak by duze obróty sie wkręcał tylko z 1 biegu na 2 .
a tak to jest spoko.. troche szarpie ale jak naciszasz gaz z umiarem prawie wcale nie szarpie.
jest ok.
a ten swoje zwidy
-
- model samochodu: Sportage V
Gratuluję wiedzy i erudycji. W szczególności zaś kultury osobistej. Ja jednak pozostanę przy swoim stanowiskuRemik70 pisze: 04 lip 2024, 13:40Kurła następną bzdurę przeklepuje jeden z drugim z klawiatury na klawiaturę od któregoś któremu sie coś wydaje, albo słyszał, a gówno wie.slider2002 pisze: 26 cze 2024, 22:58 98 ma mniej kalorii niż 95. Dlatego spalanie raczej wzrośnie. Poczytaj, doucz się.
-
Stary napisałem dokładnie tak jak jest, a że trochę obcesowo wybacz gdyż rozprzestrzeniającej się przez internety głupocie trzeba dawać stanowczy odpór. Jak chcesz to Ci wyjaśnię w kilku żołnierskich słowach czym są lepsze paliwa premium od zwykłych spełniających ledwo PN.
-
- model samochodu: Sportage V
Ok. Paliwa premium to temat rzeka.... ty wiesz swoje ja wiem swoje. Czasem lepiej przy tym postać.
-
To nie chodzi kto z nas wie internetowo kto nie wie . Temat przeze mnie dotknięty praktycznie, zawodowo.
Czy ECS faktycznie działa, jest zauważalne i warto do niego dolozyc? Jakie macie doswiadczenia?