Czytam forum od jakiegoś czasu, ale autko trafiło do mnie dopiero kilka dnia temu, a więc teraz dopiero zdecydowałem się ujawnić

Sportage V, wersja Anniversary, HEV 230KM, 6AT.
Pozdrawiam!
Ja swojego będę odbierał za około 2 tyg. Model ze stopki. Gratulacje! Jak się sprawuje? Po kilku miesiącach exploatacji? Stwarza jakieś problemy? Jak ze spalaniem?
Gratulacje! Brałeś z pakietem bezpieczeństwa drive plus?? Jaka wersie BL czy Anniversary?Marko Kia pisze: ↑17 paź 2024, 19:32 Witam wszystkich … właśnie wracam po zakupie Kia Sportage 1.6T-GDI 210KM HEV/6AT/FWD. Odbiór w środę. Na razie jestem pozytywnie zaskoczony po jeździe testowej i opiniach. Dużo czytałem i rozmawiałem z użytkownikami. Proponowali ten model. Dam znać jak przejadę pierwsze 1000 km. Pozdrawiam
Witaj i gratulacje z okazji zakupu! To doskonały wybór, zwłaszcza z tym napędem hybrydowym. Co zrobiło na Tobie największe wrażenie podczas jazdy testowej? Korzystaj z nowego samochodu i szerokiej drogi!Marko Kia pisze: ↑17 paź 2024, 19:32 Witam wszystkich … właśnie wracam po zakupie Kia Sportage 1.6T-GDI 210KM HEV/6AT/FWD. Odbiór w środę. Na razie jestem pozytywnie zaskoczony po jeździe testowej i opiniach. Dużo czytałem i rozmawiałem z użytkownikami. Proponowali ten model. Dam znać jak przejadę pierwsze 1000 km. Pozdrawiam
Sądzę, że wersja HEV nie ma tylu niedoróbek, co miękka hybryda, która posiada filtr DPF, koło dwumasowe, alternator, tradycyjny akumulator itd.Turbo06 pisze: ↑21 paź 2024, 23:49Witaj i gratulacje z okazji zakupu! To doskonały wybór, zwłaszcza z tym napędem hybrydowym. Co zrobiło na Tobie największe wrażenie podczas jazdy testowej? Korzystaj z nowego samochodu i szerokiej drogi!Marko Kia pisze: ↑17 paź 2024, 19:32 Witam wszystkich … właśnie wracam po zakupie Kia Sportage 1.6T-GDI 210KM HEV/6AT/FWD. Odbiór w środę. Na razie jestem pozytywnie zaskoczony po jeździe testowej i opiniach. Dużo czytałem i rozmawiałem z użytkownikami. Proponowali ten model. Dam znać jak przejadę pierwsze 1000 km. Pozdrawiam