Macie w swoich optimach CB?

forum użytkowników modelu Optima

Re: Macie w swoich optimach CB?

Postautor: Sigma_74 » 06 lis 2017, 14:33

czy gwiżdze, oczywiscie że tak.
ale problem jest inny, jest tak spasowane to auto ze uszkadza kablel od anteny.
i mam sciachany, ale juz miejsce znalazłem i po prostu musze o niego zadbac żeby akurat w to miejsce wszedł.
Śniegowa Dama - 2.0 Pb manual L wagon 2017
Sigma_74
 
Posty: 104
Rejestracja: 17 lip 2017, 21:35
Lokalizacja: Warszawa/Wrocław

Re: Macie w swoich optimach CB?

Postautor: Bandi » 06 lis 2017, 18:41

No to mnie zmartwiłeś tym kablem? Ja się przymierzam ale w dalszym ciągu nie mogę znaleźć odpowiedniego miejsca, w Sportku miałem radio w schowku idealne miejsce było, ale w Optimie schowek ma mniejsze wycięcie, wyżłobienie na kabel i musiałbym przygniatać kabel z mikrofonu?, a zarazem podłokietnik mocno naciskać z góry żeby złapał zaczep. Ale coś znajdę, gdzie znalazłeś miejsce gdzie kabel ma więcej wolnego pola??
Kia Optima GT-Line SW, Snow White Pearl, FULL
Awatar użytkownika
Bandi
 
Posty: 108
Rejestracja: 23 paź 2016, 09:06
Lokalizacja: Wodzisław Ślaśki

Re: Macie w swoich optimach CB?

Postautor: Sigma_74 » 06 lis 2017, 21:28

jak idzie listwa srebrna na dachu i tam jest wiecej miejsca, minus taki ze kazde otwarcie i zamkniecie powoduje ze trzeba przyczytmać kabel żeby wszedłw to miejsce, jak bede na wsi to zastanowaię sie czy nie ma jakiegoś patentu żeby to sie schowało w tym miejscu.
Śniegowa Dama - 2.0 Pb manual L wagon 2017
Sigma_74
 
Posty: 104
Rejestracja: 17 lip 2017, 21:35
Lokalizacja: Warszawa/Wrocław

Re: Macie w swoich optimach CB?

Postautor: Sigma_74 » 11 gru 2017, 17:48

ktoś ma inne rozwiązanie ?
Śniegowa Dama - 2.0 Pb manual L wagon 2017
Sigma_74
 
Posty: 104
Rejestracja: 17 lip 2017, 21:35
Lokalizacja: Warszawa/Wrocław

Poprzednia

Wróć do Kia Optima

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot], MrAdamo, Piotrek, westwi78 i 13 gości