Macie w swoich optimach CB?

forum użytkowników modelu Optima

Macie w swoich optimach CB?

Postautor: westwi78 » 03 maja 2017, 20:33

a jeśli tak, to gdzie je przymontowaliście?:)
westwi78
 
Posty: 29
Rejestracja: 09 lut 2017, 17:45

Re: Macie w swoich optimach CB?

Postautor: chudy » 04 maja 2017, 07:37

a ktoś używa jeszcze CB? Myślałem, że już na wymarciu.
SW GTLine Black & SW GT Black
chudy
 
Posty: 291
Rejestracja: 27 lut 2017, 00:27
Lokalizacja: Warszawa

Re: Macie w swoich optimach CB?

Postautor: roger » 16 maja 2017, 12:59

Witam
Ja mam zamontowane na rzepy przy tunelu po stronie kierowcy.

pozdrawiam
roger
 
Posty: 6
Rejestracja: 28 paź 2016, 13:10

Re: Macie w swoich optimach CB?

Postautor: Bandi » 16 maja 2017, 21:01

Witam roger czy mogłabyś zrobić zdjęcie jak to u ciebie wygląda? ciekawe rozwiązanie? Wszystko trzyma się bez problemu? możesz wysłać zdjęcie na pw.
Kia Optima GT-Line SW, Snow White Pearl, FULL
Awatar użytkownika
Bandi
 
Posty: 108
Rejestracja: 23 paź 2016, 09:06
Lokalizacja: Wodzisław Ślaśki

Re: Macie w swoich optimach CB?

Postautor: roger » 18 maja 2017, 12:40

Witam
Trzyma się bez problemu można łatwo zdemontować . Przerabiałem to już w kilku samochodach i zdaje egzamin.

pozdrawiam
roger
 
Posty: 6
Rejestracja: 28 paź 2016, 13:10

Re: Macie w swoich optimach CB?

Postautor: chudy » 18 maja 2017, 12:48

Panowie, a jak z zakłóceniami w Optimie, nie ma problemów? Miałem kiedyś Ceed CRDI i były tak masakryczne zakłócenia od silnika że nie dało się używać CB
SW GTLine Black & SW GT Black
chudy
 
Posty: 291
Rejestracja: 27 lut 2017, 00:27
Lokalizacja: Warszawa

Re: Macie w swoich optimach CB?

Postautor: roger » 18 maja 2017, 13:20

Ja mam radio presidena johnny II i antene dł 1.2 na magnesie ogarnia temat , żadnych zakłóceń z samochodu nie ma.
roger
 
Posty: 6
Rejestracja: 28 paź 2016, 13:10

Re: Macie w swoich optimach CB?

Postautor: westwi78 » 28 maja 2017, 08:35

roger podeślij f proszeotke na priv jak to masz zamontowne
westwi78
 
Posty: 29
Rejestracja: 09 lut 2017, 17:45

Re: Macie w swoich optimach CB?

Postautor: Sigma_74 » 24 lip 2017, 08:27

też bym prosił fotki, bo niebawem mój wiekowy UNIDEN wraca na pokład - tylko gdzie ?
Śniegowa Dama - 2.0 Pb manual L wagon 2017
Sigma_74
 
Posty: 104
Rejestracja: 17 lip 2017, 21:35
Lokalizacja: Warszawa/Wrocław

Re: Macie w swoich optimach CB?

Postautor: westwi78 » 24 lip 2017, 18:10

tez szukam miejsca dla unidena...:)
westwi78
 
Posty: 29
Rejestracja: 09 lut 2017, 17:45

Następna

Wróć do Kia Optima

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: FISH, westwi78 i 3 gości