filmy na ekranie

forum użytkowników Kia Stonic

Re: filmy na ekranie

Postautor: camelleon » 13 lip 2018, 09:50

Piter1993 pisze:Osobiście nie interesuje mnie takie rozwiązanie, ale tutaj jest jakiś sensowny sposób na mirror całego ekranu smartfona:
https://www.youtube.com/watch?v=bASKUOCAFWM&t=196s

Przesłuchałem i gość gada/pokazuje wszystko sensownie.



i fajnie ladnie.. problemy:

1 musisz miec root na telefonie - na nowym strace gwarancje - odpada.. (mam jeszcze stare G3 moze sie pobawie)
2 jak masz wersje AA o numerze x to tylko na tej dziala z kolejnymi programikami.. jesli zaktualzizujesz AA wszystko sie sypnie.. i trzeba od nowa hakowac
3 jak Ci zrobią aktuazlizacje radia softu itd.. tez wszystko sie wysypie..

czyli zostajemy przy .. niczym w sumie. Acz polecam sledzic tematy AA na roznych stronach - aktualnie pisze ze trwaja prace nad synchronizacją bez kabla co byloby milym poczatkiem:)
Mess with the best
Die like the rest
camelleon
 
Posty: 149
Rejestracja: 19 lut 2018, 17:52

Re: filmy na ekranie

Postautor: Piter1993 » 13 lip 2018, 10:32

1 musisz miec root na telefonie - na nowym strace gwarancje - odpada.. (mam jeszcze stare G3 moze sie pobawie)
2 jak masz wersje AA o numerze x to tylko na tej dziala z kolejnymi programikami.. jesli zaktualzizujesz AA wszystko sie sypnie.. i trzeba od nowa hakowac
3 jak Ci zrobią aktuazlizacje radia softu itd.. tez wszystko sie wysypie..


1. Co do roota zgadzam sie, dlatego polecam telefony firmy OnePlus - najlepsze na rynku pod każdym względem + legalne rootowanie :)
2. AA, aż tak prężnie się nie aktualizuje. Myślę, że to nie jest zbyt uciążliwy problem.
3. To samo co w pkt. 2. Aktualizacja softu radia nie zdarza się częściej niż raz na rok (przy serwisie).

Generalnie mnie to rozwiązanie nie interesuje, aczkolwiek myślę, że jeśli gość zrobił to raz, to będzie kontynuował wspieranie tego sposobu :)
Piter1993
 
Posty: 31
Rejestracja: 11 mar 2018, 09:21

Re: filmy na ekranie

Postautor: camelleon » 16 lip 2018, 07:57

Piter1993 pisze:1. Co do roota zgadzam sie, dlatego polecam telefony firmy OnePlus - najlepsze na rynku pod każdym względem + legalne rootowanie :)
2. AA, aż tak prężnie się nie aktualizuje. Myślę, że to nie jest zbyt uciążliwy problem.
3. To samo co w pkt. 2. Aktualizacja softu radia nie zdarza się częściej niż raz na rok (przy serwisie).

Generalnie mnie to rozwiązanie nie interesuje, aczkolwiek myślę, że jeśli gość zrobił to raz, to będzie kontynuował wspieranie tego sposobu :)


no wlasnie.. OnePlus.. :) fajnie ladnie.. nie bedziemy rozmawiac o telefonach bo to temat rzeka stosunek jakosci do kosztów itd.. kazdy ma to co ma.. :)
AA.. w ostatnim czasie.. czyli w 4 miesiace mialem ujuz 3 wersje AA. aktualizacje są czeste.. sama aplikacja je wymusza.. - wymusza tez aktualizacje aplikacji systemowych od googla.. a jak zaktualizujesz googleplus czy inne androidowe cudo nawet bez aktuzalizacji samego AA to i tak sie wszystko sypie bo pliki systemowe ci sie zmeiniają...
Niby mozna odlozyc aktualizacje ale przy wersji 2.7 chyba w ogole mi nie pozwolilo sie odlaplic bo mialem niaktualne pliki androida.. jak zaktualizowalem to mi wymusilo aktualizacje AA.
malo tego nawet maja instalke wersji wczesniejszej 2.8 na ktorej hacki dzialaly, ta wersja ju zbyla nieinstalowalna na nowy system.. teraz mam 3.0 a juz chyba jest 3,1..

ale jak pisalem chwilowo to odpuszczam az do wymyslenia AA bez kabla:)
Mess with the best
Die like the rest
camelleon
 
Posty: 149
Rejestracja: 19 lut 2018, 17:52

Re: filmy na ekranie

Postautor: Lech » 12 sie 2018, 09:49

U mnie nie działa (YT jak wyżej https://www.youtube.com/watch?v=bASKUOCAFWM&t=196s ) telefon S Note3 z rootem wersja AA 3,5.
Lech
 
Posty: 10
Rejestracja: 28 sty 2018, 17:36
Lokalizacja: Płock

Re: filmy na ekranie

Postautor: camelleon » 07 wrz 2018, 11:21

Lech pisze:U mnie nie działa (YT jak wyżej https://www.youtube.com/watch?v=bASKUOCAFWM&t=196s ) telefon S Note3 z rootem wersja AA 3,5.

ale pewno masz nowszy gogle system a tam jest napisane ze nie moze przekroczyc ktorejs tam wersji.. czyli to co chyba juz pisalem ze masz andauto i on wymaga aktualnego systemu i cie zmusza do aktualziacji a hack nie dziala z nowym systemem i .. bys musial co chcile na nowo hakowac szukac nowego pliku albo wylaczyc calkiem androida i aktualizacje. .. tak zle tak niedobrze.. :)
Mess with the best
Die like the rest
camelleon
 
Posty: 149
Rejestracja: 19 lut 2018, 17:52

Poprzednia

Wróć do Kia Stonic

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Raafal i 3 gości